RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea i samtaler om Drogba


Chelsea og midlertidig manager Guus Hiddink kan innlemme Didier Drogba i staben.
Chelsea og midlertidig manager Guus Hiddink kan innlemme Didier Drogba i staben. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Chelsea har vært i samtaler med Montreal Impact i håp om å kunne innlemme Didier Drogba i trenerstaben. Det opplyste MLS-klubben torsdag.

– Vi er for tiden i kontakt med Didier Drogba og Chelsea, men vi gjør alt vi kan for at han skal bli hos oss også neste sesong, meldte den canadiske klubben på Twitter.

– Vi forstår hvor knyttet han er til sin tidligere klubb, og at han ønsker å hjelpe Chelsea. Vi er villige til å legge til rette for det.

Drogba sluttet seg til Montreal Impact i juli etter å ha vært to perioder i Chelsea og oppnådd legendestatus. Ivorianeren var på VIP-tribunen da Chelsea slo Sunderland 3-1 sist helg. Da satt han sammen med klubbeier Roman Abramovitsj og påtroppende manager Guus Hiddink.

– Jeg jobbet med ham for fem-seks år siden, og jeg var henrykt over å ha en så profesjonell type i troppen, sa Hiddink onsdag til britiske medier.

– Jeg kjenner ikke prosessen, men jeg snakker fra hjertet når jeg sier at det kan være stort for Chelsea å få ham hit igjen.

Chelsea er på 15.-plass før julekampene. Watford er motstander lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere