Chelsea kan sikre seg «nye» Mourinho

Foto: Alberto Saiz (Ap)

Bekrefter samtaler med Andre Villas-Boas.

21.06.11 22:07

Han er et av de heteste trenernavnene i Europa, Andre Villas-Boas. 33-åringen ledet Porto til flere triumfer denne sesongen og har vært på blokka til flere av de største klubbene i de største ligaene.

Først og fremst er det Inter og Chelsea som har vist interesse. Men da utkjøpsklausulen til treneren var på hele 120 millioner kroner sa Inter nei takk, og dermed står Chelsea igjen som den mest aktuelle klubben.

Og med Roman Abramovitsj' lommebok tok det ikke lang tid før Portos krav var innfridd. Tirsdag bekreftet nemlig de portugisiske mesterne på sin hjemmeside at pengene for Villas-Boas var på konto, treneren var fristilt og at Vitor Pereira tar over som trener, ifølge Sky Sports.

Dermed ligger veien åpen for mannen som ofte sammenlignes med en annen tidligere Chelsea-manager, nemlig nåværende Real Madrid-sjef José Mourinho. Også han markerte seg for alvor i Porto, før han tok Chelsea og Premier League med storm.

Tirsdag kveld bekrefter også Chelsea at de ønsker seg Villas-Boas som sin nye manager.

Villas-Boas tar da etter all sannsynlighet over jobben Carlo Ancelotti mistet på den siste dagen av forrige sesong.

Portugiseren skal i samtaler med Chelsea for å diskutere de personlige betingelsene, som blant annet skal inneholde en ukelønn på omtrent 900.000 kroner

.I tillegg skla Villas-Boas ønske å få med seg Portos fysiske trener, Jose Mario Rocha, og speideren Daniel Sousa til London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.