RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TROLIGPÅ VEI VEKK: Petr Cech har blitt reservekeeper i Chelsea etter Thibaut Courtois' inntog og han er klar på at han må vekk fra klubben om situasjonen ikke endrer seg.
TROLIGPÅ VEI VEKK: Petr Cech har blitt reservekeeper i Chelsea etter Thibaut Courtois' inntog og han er klar på at han må vekk fra klubben om situasjonen ikke endrer seg. Foto: Clive Mason (Getty Images)

Chelsea-keeper: - Jeg klarer ikke mer av dette

Sist oppdatert:
Petr Cech er klar på at han vil forlate klubben dersom situasjonen ikke endres.

Chelsea-keeper Petr Cech har stort sett måttet finne seg i å spille andrefiolin bak Thibaut Courtois i målet på Stamford Bridge denne sesongen.

Etter å ha vært klubbens ubestridte førstekeeper siden han ankom i 2004, er det nå ingen tvil om at manager José Mourinho foretrekker belgiske Courtois mellom stengene.

Cech har vært tydelig på at han har akseptert degraderingen, men kommer i et intervju med den tsjekkiske avisa Idnes med en klar melding til Chelsea.

- Det har fungert bra mellom Thibaut og meg som duo, men dette (mangelen på spilletid) kan bare fungere i én sesong. Jeg klarer ikke enda en sesong som denne, sier Cech ifølge Sky Sports.

Keeperen er for tiden på samling med resten av det tsjekkiske landslaget, og uttaler videre at han ikke vil bruke energi på fotballframtiden før etter at sesongen er over.

- Det vil alltid være spekulasjoner, men jeg lar det vente til sommeren. Da vil jeg sette meg ned med manageren og se på plusser og minuser, så får vi se hva som blir den beste løsningen, forteller han videre.

Blant klubbene som rapporteres å følge Cechs utvikling tett, er London-rival Arsenal, som muligens kan være på utkikk etter ny keeper, avhengig av hva som skjer med Wojciech Szczesny.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere