*Nettavisen* Sport.

Chelsea-klage til dommersjefen

Foto: Ap/Scanpix

Andre Villas-Boas var ekstremt misfornøyd med dømmingen mot Manchester United.

21.09.11 08:34

Manchester United vant 3-1 mot Chelsea da lagene møttes på Old Trafford sist helg. Både 1-0 og 2-0 kom etter situasjoner hvor United burde ha blitt avvinket for offside.

Nå avslører Andre Villas-Boas at han klagde til dommersjef Mike Riley etterpå.

- Veldig, veldig skuffet
- Jeg var veldig, veldig misfornøyd med den dårlige innsatsen til dommerne, som til slutt spilte en avgjørende rolle for resultatet, og jeg tar ikke dette veldig lett, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

1-0-målet headet Chris Smalling inn etter et frispark, men TV-reprisene viste tydelig at han sto i offsideposisjon da pasningen ble slått. I forkant av Nanis vakre skudd til 2-0, var også portugiseren i offsideposisjon da pasningen ble slått til ham.

- Du venter at linjedommeren gjør jobben sin. Jeg har allerede gått videre med situasjonen ved å snakke med de rette menneskene. Vi føler oss veldig, veldig skuffet over at dommerne hadde så stor påvirkning på resultatet.

Tidligere denne sesongen klaget også Liverpools manager Kenny Dalglish til dommerforeningen. Han var misfornøyd med kampledelsen da Liverpool møtte Stoke.

Ungt lag i ligacupen
Chelsea møter for øvrig Fulham i ligacupen onsdag kveld. I den matchen vil Andre Villas-Boas sende utpå et ungt lag. Det vil han fortsette med, uansett hvor langt Chelsea går i ligacupen.

- Det er klubbens filosofi og basert på det eieren (Roman Abramovitsj, red. anm.) fortalte meg, er det en avgjørelse han ønsker fordi han også vil fremme de yngre talentene. Det er derfor vi gjør dette, sier Villas-Boas til Chelseas nettside.

Dette betyr ikke at portugiseren ser på ligacupen som en uvesentlig turnering.

- Det er et ansvar på oss om å vinne trofeet, på grunn av at vi er den klubben vi er og vi har det talentet vi har til disposisjon. Det er ventet at vi vinner kampen og det er prestisje i å vinne turneringen, sier Villas-Boas.

En av dem som kan regne med å starte kampen mot Fulham, er Romelu Lukaku.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.