*Nettavisen* Sport.

Chelsea klager på dommeren

Foto: Afp

- Vi har levert en klage til Premier Leagues kampdelegat.

29.10.12 08:06

CHELSEA - MANCHESTER UNITED 2-3:

Chelsea klager inn dommer Mark Clattenburg til Englands fotballforbund for upassende språkbruk under kampen mot Manchester United søndag.

Chelsea var lite fornøyd med dommeren under kampen. Clattenburg ga både Branislav Ivanovic og Fernando Torres rødt kort. United vant 3-2 og tok sin første seier på Stamford Bridge på ti år.

- Vi har levert en klage til Premier Leagues kampdelegat om upassende språkbruk av dommeren mot to av våre spillere i to forskjellige hendelser, sier en talsperson fra Chelsea.

Klagen vil bli sendt videre til fotballforbundet.

To røde kort
Etter at Chelsea lå under 2-0 tidlig i kampen så det ut til at vertene skulle klare å snu kampen på Stamford Bridge, men så ble det uventet dramatikk i London.

Les fullstendig kampreferat her.

Van Persie fikk vendt opp sendt i vei en stikker til Young, som var på full fart mot Petr Cech. Branislav Ivanovic kom på etterskudd og felte Young som hadde kommet alene mot Chelsea-målvakten, dermed ble forsvarsspilleren utvist av Clattenburg.

Det ble gjort noen taktiske bytter fra Chelsea-benken, men like før Fernando Torres skulle bli byttet ut fikk også han se det røde kortet. Spanjolen spilte ballen forbi Evans, men faller når han passerer United-stopperen. Det ser ut som det er en liten kontakt, men dommeren mener Torres filmer og gir spanjolen kampens andre gule kort, dermed måtte han slå følge med Ivanovic inn i garderoben.

Hernandez avgjorde med offsidemål
Med ni spillere fikk vertene det naturligvis meget tøft mot Manchester United.

75 minutter ut i oppgjøret fikk innbytter Javier Hernandez æren av å sette inn bortelagets tredje mål for kvelden. Van Persie fyrte av fra kort hold, men Cech fikk avverget med et nødskrik. Ballen gikk ut til Rafael som dunket til fra skrått hold. En offsideplassert Hernandez styrte skuddet i mål, noe som resulterte i at United kunne ta med seg alle tre poengene tilbake til Manchester. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.