RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea «pisset på» Svennis

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Svensken beklager 0-6-fadesen overfor fansen.

CHELSEA - MAN CITY 6-0: Chelsea er ubeseiret på smått utrolige 68 hjemmekamper etter maltrakteringen av tabelltreer City hjemme på Stamford Bridge lørdag.

Didier Drogba, som sjokkerte en hel fotballverden med å hevde at han ville bort fra klubben så raskt som overhodet mulig, ser ut til å ha lagt det verste fra de vonde dagene bak seg.

1, 2, 3, 4, 5, 6
Lørdag scoret han to da høytsvevende Manchester City - som nyter sin beste ligastart på 37 år - brutalt kom ned på jorden.

Michael Essien, Didier Drogba (2), Joe Cole, Salomon Kalou og Andrej Sjevtsjenko scoret alle i hjemmelagets sexy festaften som først tok slutt da ukraineren banket inn lagets sjette scoring for dagen.

Hos City-sjef Sven Gøran Erikssson erstattet rynkene smilet etter hvert som gjestene videreførte sin elendige statistikk i London. Laget har ikke scoret på seks kamper på Stamford Bridge.

- Jeg synes synd på fansen som dro ned her. De var mange, de ville se fin fotball - ikke tape på den måten vi gjorde, konstaterer en skuffet Eriksson til BBC Sport.

Tettet gapet
6-0 og nedsabling betyr istedet at Avram Grants gutter kun er ett poeng bak de himmelblå etter elleve kamper, og klatrer til fjerdeplass.

- Vi har hevet oss veldig den siste måneden. Det er ingen store hemmeligheter bak resultatet. Vi spiller kun positiv fotball, skryter Grant.

Sjekk PL-tabellen her

Selv så Svennis ingen annen utvei enn å legge seg fullstendig flat etter kampslutt.

- Dette var veldig, veldig dårlig. Vi glemte hvordan vi forsvarer oss. Det startet greit, men ble bare verre og verre. Vi må løfte oss mange hakk for før neste kamp, sier en selvransakende Eriksson til BBC Sport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere