RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ricardo Mazalan (Ap)

Chelsea signerte Barca-talent

Sist oppdatert:
Kan gå rett inn på laget.

Chelsea har signert en fireårskontrakt med 19 år gamle Oriol Romeu. Den defensive midtbanespilleren kommer fra Barcelona, og koster Chelsea rundt 40 millioner kroner – et beløp som kan stige til 80 millioner avhengig av prestasjoner.

- Chelsea er en fantastisk mulighet for meg. Å forlate Barcelona smerter, men man må ta de mulighetene man får, sa 19-åringen nylig.

Barcelona har sikret seg en klausul i kontrakten som gjør at de kan kjøpe Oriol tilbake neste år for 80 millioner kroner, eller i 2013 for 120 millioner kroner.

Det er ventet at Oriol vil kunne kjempe om en førstelagsplass ganske raskt, ettersom Michael Essien er ute med skade i lang tid.

Oriol spiller for øyeblikket U20-VM for Spania i Columbia, der han har spilt begge Spanias kamper så langt i mesterskapet.

Oriol har bare sluppet til i ti minutter for Barcelona i den spanske ligaen, men har vært meget solid på Barcelona B, som ble nummer tre i spansk andredivisjon sist sesong.

- Dette er en del av troppen der vi sliter med bredden på grunn av Michael Essiens skade, og Oriol er en spiller med en stor fremtid. Men han må fortsatt utvikle seg som spiller, sier Chelsea-manager Andre Villas-Boas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere