Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea skal ha ombestemt seg

Chelseas styrtrike eier krever at Frank Lampard blir værende.

Mye har tydet på at Frank Lampard er inne i sitt siste kontraktsår med Chelsea, men nå skal Chelsea-eier Roman Abramovitsj ha ombestemt seg, melder The Times.

De skriver at Chelsea skal gjenåpne kontraktsforhandlingene med Lampard neste uke, etter direkte ordre fra den mektige eieren.

Tilbyr ny kontrakt
Chelsea skal ifølge The Times tilby Lampard en ny ettårskontrakt, og kommer trolig til å be ham akseptere et lønnskutt. Nå tjener han 150.000 pund i uka.

Dermed har Lampard-saken tatt en ny vending.

Klubben har tidligere gjort det kjent at det har vært uaktuelt å beholde 34-åringen etter at kontrakten utløper til sommeren, men nå har altså pipen fått en annen lyd.

Lampard har storspilt den siste tiden, og onsdag norterte han seg for sitt 27. landslagsmål, da han ble matchvinner mot Brasil.

Scoringen gjør at han er likt med David Platt. Av midtbanespillere er det bare Bobby Charlton som har scoret flere mål for England (49 mål).

Den engelske landslagssjefen Roy Hodgson gjorde det torsdag klart at han håper Lampard blir værende i England. Midtbanespilleren har nemlig allerede blitt koblet til L.A Galaxy og andre klubber utenfor balløya.

- Jeg håper Frank blir i England. Han kommer til å få mange tilbud hvis Chelsea velger å kvitte seg med han, og jeg håper han velger å bli i England. I det minste i Europa. Det vil gjøre jobben min mye lettere, sa Hodgson etter Brasil-seieren, som for øvrig var engelskmennenes første på 23 år.

- Målgarantist
Den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills ristet onsdag på hodet av Chelseas valg om å ikke tilby 34-åringen ny kontrakt.

- Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan Chelsea kan kvitte seg med Lampard av fotballmessige årsaker. Han er en garantist for 10 Premier League-mål hver sesong, og fortsatt scorer han klassemål på internasjonalt nivå, sier Mills ifølge BBC.

Nå ser det altså ut til at Lampard blir værende på Stamford Bridge.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'rsxw43jwkt7s11r2qkvy7kb3b', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-rsxw43jwkt7s11r2qkvy7kb3b', 'eplayer14');
Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken