RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Chelsea slipper Crespo

Sist oppdatert:
Hernan Crespo blir å finne i Inter-trøyen også neste sesong.

Sist sommer leide Chelsea ut Hernan Crespo til Inter i to år – samme periode som argentineren har igjen av kontrakten med London-klubben. I avtalen stod det imidlertid at Chelsea hadde muligheten til å hente Crespo tilbake etter en sesong, men den muligheten kommer altså ikke Jose Mourinho til å benytte seg av.

- FC Internazionale har mottatt en faks fra Chelsea der det går frem at den argentinske spissen Hernan Crespo er fri til å bli hos Nerazzurri også i det andre året av hans toårige leieavtale, heter det i en uttalelse fra klubben ifølge skysports.com.

Crespo har tidligere uttalt at han ønsker å fortsette og spille for Inter og i Serie A.

- Jeg er veldig fornøyd. Å bli hos Inter var akkurat det jeg ønsket meg. Jeg vil gjerne takke Chelsea for hjelpen deres, og Inter for å ha troen på meg, sier Crespo.

Ifølge Crespos agent, Fernando Hidalgo, skal en ny toårig avtale med årets seriemestere i Italia allerede være på plass.

- Vi er enige om en avtale med Inter. Vi er blitt enige om enda et års lån, pluss en ny toårig avtale. Vi er meget fornøyde – det var akkurat dette vi ønsket, sier Hidalgo.

Hernan Crespo har dermed kontrakt med Inter frem til sommeren 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere