Chelsea vil ha Guardiola

Foto: Gustau Nacarino (Reuters)

Lørdagens seier mot Bolton gjorde ikke jobben til Villas-Boas tryggere.

26.02.12 08:47

Chelseas eier Roman Abramovich var klar til å erstatte Villas-Boas i løpet av de kommende 48 timene etter tirsdagens tap for Napoli i Mesterligaen. Grunnen til at portugiseren fortsatt sitter ved roret skal være fordi verken Fabio Capello eller Rafael Benitez ønsket en jobb på midlertidig basis.

Nå skal ledelsen i Chelsea ha sett seg ut Barcelona-trener Pep Guardiola som en de ønsker å satse på fra og med 2012-13-sesongen, det melder the Times.

Abramovich er klar over Guardiolas ambisjoner om å bli manager i England og han har fremdeles ikke forlenget kontrakten med Barcelona som går ut 30. juni.

Hvis Guardiola skulle gå i vasken for Chelsea er plan B å tilby Jose Mourinho sin tidligere jobb tilbake. Det nevnes også at David Moyes er en trenerkandidat hvis de velger å gå for en britisk manager.

Representanter for Abramovich skal ha hatt et møte med Benitez på onsdag og ifølge britiske medier er det sjanser for at han ombestemmer seg. Capello er en av favorittene til å ta over trenerjobben hos Inter Milan og vil lite trolig takke ja til en midlertidig kontrakt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.