RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelseas nye direktør

Foto: AP/Scanpix
Hentet internt.

Chelsea har utnevnt Ron Gourlay som deres nye direktør. Gourlay, som tidligere var teknisk direktør, erstatter dermed Peter Kenyon, skriver klubben på sin hjemmeside.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Det er en stor ære å bli tilbudt å lede Chelsea. Vi har et fantastisk lag, både på og utenfor banen. Alle suksessfulle klubber balanserer mellom fotballen og det kommersielle, og min rolle er å sørge for at begge deler fungerer knirkefritt, sier Gourlay.

46-åringen har vært i Chelsea i fire år og har vært igjennom flere forskjellige roller i klubben. Han har mer enn 25 års erfaring, og har tidligere vært innom både Manchester United og Umbro.

- Ron var en utmerket kandidat for jobben. Det var ikke nødvendig med en ekstern ansettelse, ettersom vi hadde en med alle de nødvendige egenskapene internt. Dette var viktig for å sikre oss kontinuitet og en myk overgang, sier sier Chelseas styreformann Bruce Buck.

- Han har bred støtte i styret og av Roman (Abramovitsj). Både fotball og forretningsdelen av klubben vil rapportere direkte til ham. Han har vært en sentral figur i den kommersielle suksessen vi har hatt de siste årene. Han har bred erfaring og er høyt respektert i fotballklubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere