RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Chicharito» scoret mot Spania

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Uniteds nye stjerne var nær ved å senke verdensmestrene.

MEXICO - SPANIA 1-1:

Spania endte opp som verdensmestere etter å ha slått Nederland i VM-finalen tidligere i sommer.

Onsdag var det tilbake til hverdagen og oppkjøring til høstens EM-kvalifiseringskamper. Mexico var motstander på Estadio Azteca i Mexico City og det skulle bli en vekker for et spansk lag som har rasket med seg både EM-gull og VM-gull de to siste årene.

Det var imidlertid ingen ukjent herremann som skulle skape trøbbel for Spania. Manchester Uniteds nyinnkjøpte VM-sensasjon, Javier «Chicharito» Hernandez, har scoret på bestilling etter at han ankom Old Trafford, og ble senest i helgen matchvinner i Community Shield.

Onsdag utnyttet han en forsvarstabbe da han satte inn 1-0 til Mexico etter tolv minutter.

Den ledelsen skulle det unge mexicanske laget holde på helt til det 90. minutt. Da sørget Manchester Citys spanske ving, David Silva, for 1-1.

Spania stilte med de aller fleste av sine VM-stjerner, men måtte altså ta til takke med uavgjort mot Mexico. Det bør uansett ikke skape stor bekymring. De spanske stjernene starter EM-kvalfiseringen sin mot miniputten Liechenstein den 3.september.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere