RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chiellini får kjeft av egen klubb etter Suarez-bittet

FÅR KJEFT: Giorgio Chillini får kjeft av Pavel Nedved for måten han oppførte seg på etter at han ble bitt at Luis Suarez.
FÅR KJEFT: Giorgio Chillini får kjeft av Pavel Nedved for måten han oppførte seg på etter at han ble bitt at Luis Suarez. Foto: Tony Gentile (Reuters / NTB scanpix)
Midtstopperen kan vente seg en alvorsprat.

Øyeblikket da Luis Suarez satte tennene i Giorgio Chiellinis skulder, vil sent bli glemt av de som fikk med seg kampen og hendelsen under årets VM.

Suarez, som i sommer ble solgt fra Liverpool til Barcelona, ble utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder og må stå over Uruguays ni neste landskamper etter hendelsen.

KLAR TALE: Pavel Nedved går hardt ut mot Giorgio Chiellini.

- Som et barn
Uruguayaneren har fått gjennomgå etter at han for tredje gang i karrieren bet en motstander. Juventus-direktør Pavel Nedved var imidlertid like lite fornøyd med Chiellinis oppførsel.

- Jeg ble forbannet på Chiellini på grunn av reaksjonen hans. Han oppførte seg som et barn da han skulle vise bitemerkene til dommeren, sier Nedved ifølge Gazzetta dello Sport.

Den tidligere storspilleren fra Tsjekkia varsler at han vil ta en prat med midtstopperen om det som skjedde i etterkant av bitingen.

- Jeg snakket med Beppe Marotta (sportsdirektør, red.anm.) om det, og jeg skal snakke direkte med Giorgio om det. Han viste jo intelligens da han gikk ut og ba FIFA redusere straffen noen dager senere.

Hyller Suarez
Nedved er full av lovord om Suarez og innrømmer også at Juventus var nær ved å hente ham til klubben for noen år siden.

- Suarez er en fantastisk spiller, og jeg ville hentet ham med en gang hvis jeg kunne. Vi var faktisk nær ved å signere ham for to år siden. Han er en mester - det er alt. Jeg har vært på banen selv, så jeg vet hvordan det er å få raserianfall.

Juventus ansatte nylig Massimiliano Allegri som klubbens nye trener, etter at Antonio Conte sa opp jobben.

Klubben har vunnet Serie A tre sesonger på rad.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere