Gå til sidens hovedinnhold

Chiellini: - Suarez-dommen er for streng

Luis Suarez får støtte fra uventet hold.

Luis Suarez ble straffet med fire måneders utestengelse fra all fotballaktivitet etter at han bet Giorgio Chiellini i skulderen under kampen mellom Italia og Uruguay denne uken.

Chiellini, som i likhet med Suarez ble felt av videobevis og må stå over de to første kampene i kommende Serie A-sesong som følge av en albue mot Romas Miralem Pjanic, publiserte fredag ettermiddag et innlegg på Sportlobster.

Den italienske midtstopperen skriver at han ikke på noen måte godter seg over straffen Suarez nå har fått.

- Inni meg er det ingen følelse av glede, hevngjerrighet eller sinne mot Suarez for en hendelse som skjedde på banen. Det eneste sinnet er rettet mot selve kampen, skriver Chiellini og sikter til at Italia tapte 1-0 og røk ut av VM.

- For øyeblikket er mine tanker hos Luis og hans familie, fordi de vil gå en svært vanskelig periode i møte, skriver Chiellini videre.

Den hardtspillende Juventus-spilleren sier videre at han synes straffen er for streng.

- Jeg har alltid godtatt tiltak og vedtak fra kompetente organer, men samtidig synes jeg straffen er overdreven. Jeg håper inderlig at han i det minste får lov til å være nær lagkameratene under kamper, fordi en slik straff isolerer spilleren.

Uruguay er klar for åttedelsfinale etter 1-0-seieren mot Italia. Mostander er Colombia, og kampen spilles 22.00 lørdag kveld.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg