RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Chippen på vei til Nantes

Sist oppdatert:
Christian Wilhelmsson skal være på vei til Nantes og fransk toppfotball etter tre år i Belgia.

Den tidligere Nadderud-helten har bare ett år igjen av kontrakten med Anderlecht, og den belgiske aristokraten ønsker å selge svensken i sommer for å få mest mulig penger for ham. Det står i sterk kontrast til forrige sommer, da klubben takket nei til alle henvendelser som kom.

Det kostet Wilhelmsson en overgang til både Tottenham og Fiorentina.

Nå er det ifølge Aftonbladet franske Nantes som er mest aktuelt. Den svenske avisen skriver at klubbene er enige om en overgangssum på fire millioner euro - over 30 millioner kroner - og at Chippen har fått tilbud om en svært lukrativ fireårskontrakt.

Nantes krever et svar innen uka er omme. Men Wilhelmssons agent er lite snakkelysten.

- Jeg er blitt informert om at Anderlecht og Nantes prater sammen om Wilhelmsson, men noen ytterligere informasjon fra klubbene har jeg ikke fått, sier Mino Raiola.

Nantes har vunnet den franske ligane åtte ganger, senest i 2001. De siste to årene har klubben slitt. I fjor reddet Nantes seg unna nedrykk i siste serierunde, og etter sesongen startet lagkaptein Michaël Landreau et opprør som endte med at både treneren og presidenten måtte gå.

Stabæk har krav på 12,5 prosent av overgangssummen (minus salgssummen i 2003) hvis Anderlecht selger svensken videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere