Gå til sidens hovedinnhold

Ciljan Skjelbred sentral i kaos-kamp

To røde kort, grisetaklinger og overraskelser i toppoppgjøret.

DORTMUND - HAMBURG 1-4:

I den vanskelige bortekampen mot Dortmund var Per Ciljan Skjelbred igjen å finne i Hamburgs startoppstilling, men det blir nok ikke det som stjeler overskriftene i Tyskland. I løpet av den første halvtimen fikk vi nemlig se det meste av hva en fotballkamp kan by på.

Og Per Ciljan Skjelbred var sentral.

Det er ikke så overraskende at Robert Lewandowski scorer for Dortmund. Lørdag gjorde han det igjen, og sørget dermed for å sende Dortmund i ledelsen etter 17 minutter .

Scoring og utvisning
Først scoret stjernespissen Robert Lewandowski for Dortmund. Det er i og for seg ikke så overraskende. At Artjoms Rudnevs og Heung-Min Son snudde kampen i Hamburgs favør på bare åtte minutter, er mer overraskende.

Og den overraskelsen satt ikke Lewandowski stor pris på. Etter 31 minutter grisetaklet den polske målmaskinen Ciljan Skjelbred. Nordmannens lagkamerat Rafael van der Vaart var raskt oppe i ansiktet til Lewandowski for å vise sin misnøye. Da ble van der Vaart dyttet ned av Sebastian Kehl

Lewandowski ble sendt av banen for taklingen, mens den tidligere Tottenham-spilleren slapp unna med gult kort for sin opptreden i etterkant.

God Skjelbred
Etter en times spill, fikk vi nok en utvisning. denne gangen var det Hamburgs Jeffrey Bruma som måtte av. Likevel økte Hamburg ledelsen kun to minutter etterpå, da Rudnevs gjorde sitt andre.

HTML EMBED

Per Ciljan Skjelbred ble byttet ut etter 74 minutter etter å ha spilt en svært god kamp mot laget som ligger som nummer to i Bundesligaen.

Diouf fortsetter
Etter et relativt mislykket opphold i Manchester United, har tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf funnet igjen scoringsformen i Tyskland.

Lørdag noterte han seg igjen for mål i 1-0-seieren mot Hoffenheim. Det var Dioufs niende scoring for sesongen.

Hannover ligger nå på niendeplass i serien.

Overbevisende av serielederen
Lørdagens senkamp var oppgjøret mellom Bayern München og Schalke.

Bayern München gjorde vondt til verre for Dortmund da middelfarer Schalke ble knust 4-0.

Målene ble scoret av David Alaba (to), Bastian Schweinsteiger og Mario Gomez.

Øvrige resultater fra tysk Bundesliga:

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen 3-3
Eintracht Frankfurt - Nürnberg 0-0
Greuther Fürth - Wolfsburg 0-1
Stuttgart - Werder Bremen 1-4

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget