*Nettavisen* Sport.

City bekrefter Adebayor-bud

Foto: EPA/Scanpix

De lyseblå er ikke ferdig med sommerkjøpene.

14.07.09 18:48

Mandag ble det klart at Carlos Tévez har skrevet under Manchester City, og allerede tirsdag er klubben i gang med sitt neste transfermål denne sommeren, Emmanuel Adebayor.

Spissen fra Togo har lenge blitt linket bort fra The Emirates, og flere storklubber har meldt sin interesse for storscoreren, uten at noen så langt har møtt Arsenals krav.

Hughes bekrefter
Men skal man tro City-manager Mark Hughes nærmer det seg nå et salg.

– Ja, det har vært kontakt. Og en avtale er muligens i ferd med å bli klar. Men ingen ting er avgjort så langt, så er det ikke så mye å snakke om, sier han ifølge Sky Sports.

– Vi ønsker å være i en posisjon der vi kan være en utfordrer til ligagullet når sesongen starter. Om vi får muligheten, så kommer vi nok til å kjøpe nye spillere.

På spørsmål om han synes de rundt 250 millionene som klubben angivelig skal ha betalt for Carlos Tévez var verdt det, er City-manageren klar i sin tale.

– Fra vårt ståsted, så er det å kunne hente en spiss i verdensklasse helt fantastisk for både klubben, fansen, og alle som er tilknyttet Manchester City, sier Hughes.

Skryter av Terry
Det er også forventet at de lyseblå kommer til å legge inn et nytt bud på John Terry. Hughes ønsker ikke å snakke om det, men er full av lovord om stopperen.

– Jeg har hatt stor respekt for John Terry, siden jeg første gang så ham som ung spiller da jeg selv var i Chelsea. Han er en stor spiller og en glimrende kaptein.

– Enhver manager ville ønsket en spiller som Terry i troppen, men han er fortsatt Chelsea sin spiller, og akkurat det må vi respektere, avslutter Hughes.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Annonsebilag