*Nettavisen* Sport.

City får det tøft mot Bayern

Foto: Michael Dalder (Reuters/Scanpix)

På Allianz Arena klarer selv ikke Manchester City ta poeng. Her er dagens oddstips.

27.09.11 09:09

Det er Champions League og englesk fotball som dominerer langoddsen, i tillegg til ishockey fra Norge og Sverige.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
40. MK Dons - Charlton H 2,30

MK Dons er sterke på hjemmebane, og de skal være topp motivert når ligaleder Charlton kommer på besøk. Charlton har vunnet fire av fire bortekamper hittil, men denne blir vrien. 2,30 på at MK Dons vinner er et aktuelt langskudd.

Dagens avslag
Alle ishockeyobjektene

Vi må dessverre droppe det planlagte spilleforslaget på hockey i dag, da Norsk Tipping ødelegger moroa med usedvanlig lav odds. Det er trist at Norsk Tipping følger opp gårsdagens fine 1,80 på Linköpings på denne måten.

Dagens spill
Det spilles heldigvis en ikke ukjent fotballturnering ved navn Champions League i kveld, og vi finner interessante objekter både her og på fotballøya. West Ham, Lyon, Manchester United og Benfica skal og bør vinne i kveld, men oddsene er jo lave. Bayern München seiler opp som kveldens beste spill hos oss, og vi har god tro på Glasgow Rangers, som er i storform.

Bayern München - Manchester City
Champions League, gruppe A. Bayern München åpnet gruppespillet med en flott 2-0-seier borte mot Villarreal. Sterkt å vinne borte mot et spansk topplag som er kjent for å være gode på hjemmebane, men det må sies at Villarreal ikke er i sin aller beste form om dagen. Hjemme i Bundesliga er Bayern i slaget og topper med 6-0-1 på de syv første. Det ble 3-0 hjemme mot Leverkusen på lørdag.

Bayern har et tett kampprogram og det har blitt rotert litt i forsvarsrekka de siste ukene. I dag må vi forvente sterkeste oppstilling, med Van Buyten og Badstuber som stopperpar. Eneste spiller på skadelisten er Olic (a), mens Robben var tilbake og scoret mot Leverkusen sist helg. Meget sterkt lag dette, her er en mulig startoppstilling fra goal.com:

Neuer, Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Robben, Müller, Ribery, Gomez.

Manchester City ser mer slagkraftige ut enn noensinne, og spillerstallen kan snart ikke bli bredere. I England topper de Premier League side om side med byrival United, begge har 5-1-0 på de seks første. Det var derfor skuffende at City bare klarte 1-1 hjemme mot Napoli i den første kampen en denne CL-gruppen. Her klarte de ikke score før i det 75. minutt, og da hadde allerede Cavani gitt Napoli 1-0. Alle så hva Napolis taktikk gikk ut på, nemlig å ligge lavt kombinert med giftige kontringer og oppspill på Cavani. Men City klarte ikke gjøre stort med det, og da vinner de ikke kamper i Champions League.

Dette må være den tøffeste bortekampen for Mancinis mannskap i dette gruppespillet. De Jong (m) mangler, mens Hargreaves (m) ikke er spilleberettiget for City i denne turneringen, og går glipp av muligheten til å møte gamle lagkamerater. Balotelli (a) er suspendert. Det er ventet at Kolarov tar venstreback på bekostning av Clichy. Mulig startoppstilling fra goal.com:

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Barry, Yaya Toure, Silva, Aguero, Nasri, Dzeko.

Her lander vi på det som nesten er en opplest og vedtatt sannhet i Champions League: Bayern München taper ikke på hjemmebane mot engelske lag. Bayern og City har aldri tidligere møttes, men vi tror dette er nummer 1 og 2 i denne gruppen når alle kamper er spilt. Tyskernes statistikk på Allianz Arena er vanvittig lesing, som kort kan oppsummeres med at de bøtter inn mål og knapt slipper inn. Det er snart 1000 minutter siden Neuer slapp inn mål her. Vi bruker H til 1,90 i en dobbel.

Følg Champions League LIVE

Rangers - Kilmarnock
Skotsk Premier League. Vi har latt Rangers hvile som spilleobjekt en stund, etter det enormt skuffende tapet for Malmö i Europa. Når ser det ut til at spillet har satt seg og at Rangers er tilbake i velkjent storform. 4-2 hjemme over rivalen Celtic har gitt tabelltopp. Etter 1-1 mot Hearts i åpningskampen, har Rangers vunnet syv strake, og med unntak av 1-0 borteseieren mot Dundee United, er alle vunnet med minst to måls margin. At fem av disse syv er bortekamper, gjør det enda mer imponerende.

Kapteinen Weir (f) er tilbake her, sammen med tre andre spillere som er frisktmeldt. Bartley (f) er fortsatt ute med skade, og offensivt viktige Naismith er suspendert i denne og én kamp til. TV-bildene viste at han albuet ned motspiller sist helg, og straffen kom i etterkant. Troppen:

McGregor, Whittaker, Papac, Bocanegra, Goian, Wylde, Bedoya, Davis, Edu, Lafferty, Ortiz, Jelavic, Healy, Broadfoot, McCabe, Perry, Alexander, Weir, Wallace, McKay, Ness.

Kilmarnock har 2-4-2 på sine åtte første. Det ble stortap 0-3 borte mot St. Mirren i helgen. Man røk også 0-1 borte for bunnlaget Inverness, men klarte uavgjort mot Aberdeen og Dunde United.

Kilmarnock har ingen nye skader i laget og kan stille likt som sist. Buijs og O'Leary er fortsatt ute.

Det står 14-1-0 fordel Rangers på de 15 siste innbyrdes. Det ble 5-1 til Rangers sist lagene møttes i Kilmarnock, 2-1 til Rangers i forrige i Glasgow. Av disse 14 seirene har 9 kommet med to mål eller mer. I dag mener vi det kommer en ny, klar hjemmeseier, da Rangers er i storform mens Kilmarnock sliter. At Naismith er ute er trolig et minus for hjemmelaget, men neppe nok til at de roter til dette. 1,55 på en klar H spilles i dobbel med Bayern München, som gir 2,95. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

10. Bayern München - Man City 1,90 3,10 3,35
43. Rangers - Kilmarnock (0-1) 1,55 3,75 3,75

Total odds 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.