*Nettavisen* Sport.

City gir opp

Foto: SCANPIX

De lyseblå er lei alt bråket rundt Samuel Eto'o.

11.07.09 09:19

Manchester City har i lang tid vært linket med Barcelona-spissen Samuel Eto’o, og det har vært spekulert i at de lyseblå vil gjøre kameruneren til Premier Leagues best betalte spiller.

Fredag kveld opplyste imidlertid klubben at de har gitt opp jakten.

Vil skifte fokus
Grunnen til dette skal være at spilleren har en pågående feide med Barcelona. Eto’o, som er inne i sitt siste kontraktsår med katalanerne, krever nemlig å få en andel av de rundt 180 millionene som City skal være villig til å betale i overgangssum.

– Samuel Eto’o er utvilsomt en fantastisk fotballspiller, men omstendighetene rundt ham er slik at en avtale ikke kan fullføres, opplyser City-direktør Garry Cook på klubbens nettside.

– Vi føler at det nå er på tide å skifte fokus. Vi har en tydelig overgangsplan, som vi akter å følge videre.

– Tar ikke telefonen
Barcelona skal også ha tilbudt spissen en ny toårskontrakt på Nou Camp, men Barca-president Joan Laporta har hatt store problemer med å få kontakt med spilleren.

– Jeg har ringt ham flere ganger, men han tar ikke telefonen. Jeg vet ikke om han har mistet den eller byttet nummer, men jeg skulle gjerne ha snakket med ham, sier Laporta til spank TV, ifølge Reuters.

Manchester United og AC Milan skal også være interessert i å hente kameruneren, men enn så lenge ser det ut til at spissens framtid forblir uavklart.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag