Gå til sidens hovedinnhold

- City har tittelen i egne hender

- Ingen unnskyldninger, sier Pablo Zabaleta.

Seriemesteren fra 2012 har ti kamper igjen av sesongen. Ligaleder Chelsea er seks poeng foran med sju kamper igjen.

City-spillerne vet at de har skjebnen i egne hender. Zabaleta håper laget kan sikre ligagullet med litt mer å gå på enn da det vant på overtid for to år siden.

– Forhåpentlig blir det ikke som sist vi vant tittelen, for da blir det vanskelig. Som jeg har sagt før: Vi må bare konsentrere oss om det vi skal gjøre. Vi må vinne hver kamp, men alt er i våre hender, sier argentineren til Sky Sports.

– Vi har ingen unnskyldning. Vi har bare Premier League-kamper igjen, og vi har tid til å hvile mellom kampene. Det blir tøft hele veien, men vi har et godt lag. Vi har tilstrekkelig selvtillit til å vinne, legger Zabaleta til.

Storkamper

Den kommende uken skal City gjennom to knalltøffe bortekamper. Tirsdag venter byderbyet mot Manchester United, mens Arsenal i London er utfordringen lørdag.

At titteholder United har trøblet stort i årets sesong, vil ikke ha noe å si før lagene møtes på Old Trafford, mener Zabaleta.

– Kampen er spesiell for begge lag. Vi vet hvor viktig det er for spillerne, fansen og klubben å vinne kampen. Derfor skal vi forsøke å gjøre det. Vi har vunnet på Old Trafford i nyere tid, og vi kan gjøre det igjen. Men det handler ikke bare om United kampen. Vi må vinne alle, sier han. (©NTB)

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken