RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City-sjefen: - Sjansene våre er dårlige nå

SKUFFET: Manchester City klarte ikke å ta en viktig seier onsdag kveld.
SKUFFET: Manchester City klarte ikke å ta en viktig seier onsdag kveld. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Men Liverpool og Chelsea jubler nok likevel for resultatet onsdag kveld.

MAN. CITY - SUNDERLAND 2-2:

Skuffende og totalt uventet.

Slik vil trolig City-fansen beskrive det som skjedde onsdag kveld.

Stikk i strid med det mange hadde spådd, klarte nemlig ikke Manchester City å ta tre viktige poeng mot bunnlaget Sunderland onsdag kveld.

Gus Poyets menn klarte nemlig å hamle opp mot Manuel Pellegrinis stjernegalleri og kampen endte til slutt 2-2 på Etihad.

Etter å ha ligget under 1-0, snudde gjestene kampen med to scoringer av Connor Wickham. Mange anet et lite sjokk, men to minutter før slutt satte Samir Nasri inn 2-2 med et skudd fra 10 meter. Vito Mannone i Sunderland-buret må ta mye av den tvilsomme æren for det, og keeperen burde absolutt holdt skuddet.

- Bare i Premier League kan et lag på sisteplass ødelegge for et annet lags tittelambisjoner, mener Gary Lineker på Twitter etter kampen.

City-sjef Pellegrini var skuffet etter 2-2-kampen.

- Selv om de ligger på sisteplass, er de et vanskelig lag å spille mot. De kjemper for hver ball som om det var den siste. Vi spilte ikke bra nok, innrømmer han i et intervju med BBC etter kampen.

- Det ble uavgjort, men er det nok?

- Nei, det er ikke nok. Liverpool og Chelsea topper tabellen, og vi trengte tre poeng i denne kampen. Vi får se hva som skjer i fremtiden, men sjansene våre er dårligere nå, innrømmer han.

Syv poeng bak
De lyseblå ligger nå seks poeng bak ledende Liverpool, men har én kamp mindre spilt.

For Sunderland er situasjonen atskillig mer dramatisk, til tross for de uventede poengene på Etihad onsdag. De rødhvite ligger dønn sist i Premier League, seks poeng opp til sikker plass.

Kampen var så vidt kommet i gang da City scoret 1-0. Fernandinho ble spilt fri av Sergio Agüero og hadde få problemer med å sette inn kampens første scoring fra ti meter. Alvaro Negredo hoppet over ballen på flott vis før Fernandinho scoret. Det var kun spilt 1.52 da ballen passerte streken.

Etter ti gode City-minutter slapp hjemmelaget seg mer ned, og da skapte Sunderland plutselig flere gode muligheter. Likevel sto det fortsatt 1-0 da lagene gikk i garderoben halvveis.

JUBEL: Manchester City kunne juble for 1-0 i første omgang, men de klarte ikke å ta alle de tre viktige poengene mot Sunderland onsdag kveld.


Sunderland slo tilbake

Sunderland hang godt med også etter hvilen, og 20 minutter før slutt slapp Jack Colback fri i Citys 16-meter. Engelskmannen skjøt imidlertid rett på keeper.

Bedre skulle det gå minuttet etterpå. Emanuele Giaccherini kom rundt på venstrekanten og slo inn i feltet. Der sto Connor Wickham helt umarkert og satte inn et fortjent utligningsmål for gjestene.

Da la Sunderland seg bakpå, og City kjørte på for seiersmålet. Da åpnet det seg rom for kontringer, og det var akkurat det som skjedde. I det 83. minutt brøt Sunderland på midten og sendte gjennom Wickham. Han stormet i angrep og banket inn ledermålet bak Joe Hart.

Sjokket et faktum
To minutter før slutt slo City tilbake, da Nasri skjøt i mål fra 10 meter. Mannone skulle utvilsomt ha reddet forsøket.

Dermed endte det 2-2, og de som hadde veddet på det før kampen har trolig råd til en ekstra dyr sommerferie.

Manchester Citys neste kamp i Premier League spilles førstkommende mandag mot West Bromwich på hjemmebane. Sunderland møter Chelsea på Stamford Bridge førstkommende lørdag.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere