RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City-sjefen: - Yaya fortjente ikke kritikken


Yaya Touré har lagt den trøblete fjorårssesongen bak seg. Mandag herjet 32-åringen for Manchester City i ligaåpningen mot West Bromwich.
Yaya Touré har lagt den trøblete fjorårssesongen bak seg. Mandag herjet 32-åringen for Manchester City i ligaåpningen mot West Bromwich. Foto: Oli Scarff (Afp)
Nå tror Manuel Pellegrini at Yaya Touré er tilbake på topp.

Yaya Touré har lagt den trøblete fjorårssesongen bak seg. Mandag herjet 32-åringen for Manchester City i ligaåpningen mot West Bromwich.

Touré var blant banens beste spillere og kom på scoringslisten da City vant enkelt 3-0.

Manager Manuel Pellegrini har store forventninger til hva ivorianeren kan levere denne sesongen.

– Jeg har hele tiden sagt at forrige sesong var en rar sesong for Yaya. Han startet sesongen med mange problemer, som brorens død, agentene hans ... Jeg tror ikke han var like fokusert på hva han måtte gjøre. Vi snakket lenge sammen før sesongstart, og jeg er sikker på at vi vil få se Yaya fra to år tilbake, sier Pellegrini.

– Ufortjent kritikk

– Jeg synes ikke Yaya fortjente så mye kritikk som han fikk i fjor. Det var ikke hans beste sesong, men han spilte ikke så dårlig som alle mente. Han er en viktig spiller for oss. Jeg tror ikke hodet hans var på rett plass sist sesong. Det er vanskelig for en spiller når en har så mange problemer, mener City-manageren.

City tok ledelsen etter ni minutter i mandagens kamp. Et skudd fra Touré ble flikket videre av David Silva, og ballen gikk via Craig Dawson og i mål. Kvarteret senere økte Touré til 2-0 med et flott skudd fra like utenfor 16-meteren. Vincent Kompany gjorde 3-0 etter en snau times spill.

Målløs Sterling

Raheem Sterling spilte sin første seriekamp for City etter overgangen fra Liverpool. Stjernespissen kom ikke på scoringslisten, men Pellegrini var likevel fornøyd med sitt nye kjøp.

– Jeg er ikke skuffet, for Raheem spilte bra i 70 minutter (byttet ut). Hvis han fortsetter å spille slik, er jeg sikker på at han vil vise seg å være spilleren vi ønsket oss, sa Pellegrini. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere