RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City skuffet mot Napoli

Foto: Ap
De engelske storfavorittene måtte gå av banen med ett poeng.

MANCHESTER CITY - NAPOLI 1-1:

Det var to Champions League-debutanter som braket sammen på Etihad Stadium onsdag kveld.

City var forhåndsspådde storfavoritter, og har fått en fantastisk start på den engelske ligaen, med full pott og 15-3 i målforskjell på de fire første kampene.

- Jeg skal be spillerne mine om å ikke fokusere for mye på hvor sterk motstanderen er, sa Napoli-trener Walter Mazzari før kampen.

For sterke, det er de.

Sjansesløseri
De asurblå førte kampen fra første stund, og var ved flere anledninger svært nære en scoring. At lagene gikk til pause på 0-0 var smått utrolig, for sjansene kom på løpende bånd i første omgang, og to skudd smalt i tverrliggeren.

Napoli hadde tydelig fått en god «peptalk» i pausen, for det var et helt annet Napoli-lag som entret banen etter pause. Italienerne grep tak om kampen, og skulle også bli den første av debutantene til å score sitt første mål i Champions League.

Napoli stormen fremover i banen på en flott kontring, og Edison Cavani ble spilt alene gjennom med Joe Hart. Der var han sikker som banken, og satt ballen mellom beina til Hart og i mål.

Kolarov-mål
City ville ikke være noe dårligere, og syv minutter senere var det hjemmelagets tur til å juble. City fikk et frispark fra 18 meter, og Aleksander Kolarov fikk ansvaret. Han banket ballen over muren og i mål, og lagene var like langt på Etihad Stadium.

Ti minutter før slutt kunne Edin Dzeko blitt den store helten, men skjøt utenfor fra kort hold. Der var Napoli heldige som ikke ble straffet hardere.

Ingen av lagene klarte å skape noen farligheter mot slutten av kampen, og dermed delte de to Champions League-debutantene poengene onsdag kveld. Trolig er Napoli mest fornøyd med akkurat det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere