*Nettavisen* Sport.

City snappet VM-profil

Foto: (Pa Photos)

Hamburg-forsvarer klar for Manchester City.

05.06.10 21:54

21 år gamle Jerome Boateng, som er med i den tyske VM-troppen denne sommeren, er klar for Manchester City, meldes det på klubbens offisielle nettsider.

Forsvarsspilleren, som har spilt for Hamburg siden 2007, undertegnet en femårskontrakt med Roberto Mancinis klubb på en snarvisitt til England før den tyske troppen drar til Sør-Afrika, og blir City-spiller fra og med 1. juli.

Boateng har vært i kikkerten hos flere europeiske toppklubber den siste tiden, og ifølge Sky Sports startet forhandlingene om en overgang til Eastlands i mai.

- Dette er en meget god signering for Manchester City, og jeg er fornøyd med å hente Jerome til klubben. Han er en ung spiller av stor kvalitet, men jeg tror han kan fortsette å imponere i City, sier manager Roberto Mancini til klubbens nettsider.

- Det er godt for Jerome at avtalen sikres før VM, slik at han nå kan konsentrere seg om å spille for Tyskland, fortsetter Mancini, som forteller at han er spent på hvordan Boateng presterer i sluttspillet i Sør-Afrika.

Boatengs storebror, Kevin-Price, spilte for Tottenham fra 2007 til 2009, før han var med på å rykke ned fra Premier League med Portsmouth sist sesong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.