Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City snuser på Europas heteste spiller

ETTERTRAKTET: Wolfburgs Kevin De Bruyne står på mange klubbers ønskeliste.
ETTERTRAKTET: Wolfburgs Kevin De Bruyne står på mange klubbers ønskeliste. Foto: Ronny Hartmann (Afp / NTB scanpix)
Det forteller spillerens agent.

Kevin De Bruyne har levert en fantastisk sesong for tyske Wolfsburg. Belgieren har nettet 15 mål og vartet opp med 22 assists.

Midtbanemannen er en viktig grunn til at Wolfsburg ligger på andreplass i Bundesligaen og kan få Champions League-spill neste høst.

Det spørs likevel om 23-åringen får spille i den gjeveste europacupen med den tyske klubben. Flere toppklubber er nemlig ute etter ham.

- Møtt folk fra City
De Bruyne flyttet til Wolfsburg fra Chelsea så sent som sist sommer for 18 millioner pund og skal noen prise ham vekk i det kommende sommervinduet vil det trolig koste flesk.

Spillerens agent, Patrick Koster, medgir at Manchester City er én av klubbene som ønsker 23-åringen. De lyseblå fra Manchester er også i stand til å betale store penger for spillerne de ønsker.

- Det er ingen formelle samtaler, men de neste ukene skal vi reise rundt og ha flere samtaler angående Kevin. Jeg har møtt med folk fra Manchester City og vi kjenner hverandre, sier han ifølge The Mirror.

Det er sportsdirektør Txiki Begiristain som skal ha tatt kontakt.

- Med den sesongen Kevin har hatt, så ville det vært noe galt om ikke en rekke klubber viste interesse for ham, sier agenten videre.

- 20 telefoner
Bayern München er ansett som den største favoritten til å sikre seg belgieren, men også steinrike Paris St-Germain skal være på banen.

Manchester United har imidlertid ikke vist sin interesse.

- Jeg har ikke snakket med noen fra United, men en rekke andre klubber har tatt kontakt for å få info om situasjonen hans, sier agenten.

- Jeg så at Mino Raiola får 20 telefoner om Paul Pogba hver dag og jeg er i samme situasjon med Kevin. Jeg tipper agenten til Memphis Depay også har det slik nå for tiden, sier Koster om interessen for De Bruyne.

- Blir dyr
Agenten spår for øvrig at De Bruyne vil koste langt mer enn det Wolfsburg kjøpte ham for, hvis det blir et salg nå i sommer.

De Bruyne startet karrieren i Genk før han ble hentet til Chelsea i 2012. Mangel på spilletid førte til at han ble leid ut flere ganger.

Først til Genk, så til tyske Werder Bremen.

Det var sommeren 2014 at Chelsea bestemte seg for at de ikke ville satse videre på stortalentet og solgte ham til hardtsatsende Wolfsburg.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere