RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

City-stjerne rammet av svineinfluensa

Sist oppdatert:
Micah Richards ble syk på ferietur.

Den engelske landslagsspilleren Micah Richards skal ha blitt rammet av svineinfluensa under en ferietur på partystedet Aya Napa, og sitter nå isolert på et hotellrom på Kypros.

Der blir han behandlet med influensamedisinen Tamiflu, for å bli frisk fra sykdommen som har herjet store deler av verden, og kostet mange liv de siste månedene.

– Jeg trodde først jeg hadde fått en infeksjon i brystet, eller alkoholforgiftning. Jeg var så sjuk at jeg verken kunne bevege meg eller spise noe, forteller han ifølge The Sun.

Oppsøkte lege
Manchester City-stjernen begynte å føle seg dårlig i forrige uke, og bestemte seg til slutt for å oppsøke lege.

– Da jeg fikk beskjed om at jeg hadde svineinfluensa, så begynte tankene å spinne oppe i hodet. Jeg har jo sett på nyhetene hvordan folk har dødd av det, sier Richards.

Forventer tyn
Forsvarsspilleren skulle opprinnelig har reist hjem onsdag, men har fått streng beskjed om å ikke dra før han er helt frisk. Han vil trolig kunne returnere i løpet av helgen.

– Klubben min har vært veldig forståelsesfull, men jeg kommer nok til å få noen kommentarer av de andre gutta på laget. De kommer sikkert til å ha på seg munnbind på trening, sier Richards, og legger til at ingen er så frisk og sterk at de ikke kan bli rammet av svineinfluensa.

Richards er den yngste forsvarsspilleren som noensinne har spilt på det engelske landslaget da han ble tatt ut i A-lagstroppen i 2006. Totalt har han 11 opptredener med de tre løvene på brystet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere