RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City til finale med 9-0

Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Spissene leverer mål på løpende bånd.

WEST HAM - MAN. CITY 0-3:

Manchester City valset over West Ham også i returkampen og tok seg til ligacupfinale med 9-0-seier sammenlagt.

Kampen om Wembley-billetten var i realiteten avgjort allerede etter 6-0-seieren i første semifinalekamp, og bare 14.390 tilskuere møtte opp til returkampen.

City fortsatte å herje med London-klubben også i bortekampen. Allerede etter et par minutter nikket Alvaro Negredo inn kveldens første mål på innlegg fra unggutten Marcos Lopes.

Midtveis i første omgang sto Lopes for nytt forarbeide da Sergio Agüero doblet ledelsen.

Negredo la på til 3-0 et snaut kvarter ut i annen omgang, da han brukte musklene og holdt to motspillere fra livet før han løftet ballen over keeper Jussi Jääskelainen.

Profesjonelt
- Det var en svært profesjonell prestasjon. Det var lett å tenke at kampen var avgjort etter 6-0 i første kamp, men det er viktig for oss å ta oss til finale med seier i samtlige kamper, sa Manuel Pellegrini.

City hadde flere sjanser til å sikre tosifret seier sammenlagt, men seiersmarginen er også den største i en ligacupsemifinale noensinne.

Onsdag finner Manuel Pellegrinis menn ut om finalen på Wembley 2. mars blir et byderby mot erkerival United eller et oppgjør mot Sunderland.

Likegyldig
- Wembley er alltid viktig. For meg er det likegyldig hvem vi møter, sa Pellegrini, som gjorde åtte endringer i laget som slo Cardiff i eliteserien lørdag.

Bredden i City-stallen ble tydelig demonstrert da reservene utklasset West Ham

United har et 1-2-tap å hevne i semifinalereturkampen på Old Trafford. I potten ligger klubbens trolig beste sjanse til en tittel denne sesongen.

Men byrival Manchester City har gjort det veldig klart at det vil bli mer enn vanskelig å nekte klubben ligacuppokalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere