RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

City tilbyr 300 millioner i lønn

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester City skremmer bort AC Milan i kampen om å sikre seg Ronaldinho. City tilbyr brasilianeren 300 millioner kroner i lønn.

Italienerne innrømmer da også at de ikke har råd til å matche Manchester Citys tilbud på 180.000 pund i uka (1,8 millioner kroner=. Milans visepresident Adriano Galliani fastslår kategorisk at de ikke kan konkurrere med slike lønninger.

- Og vi kan heller ikke se bort fra det faktum at italiensk fotball nå er nummer fire i Europa, bak England, Spania og Tyskland. Manchester City har tilbudt Ronaldinho 9,5 millioner pund i året. Det kan vi bare konkurrere med hvis Barcelona gir ham bort gratis, sier Galliani.

Må betale
I tillegg til den gigantiske lønna til en treårskontrakt, må City-eier Thaksin Shinawatra punge ut 20 millioner pund for å kjøpe playmakeren fra Barcelona.

Men den tidligere statsministeren i Thailand håper å få tilbake mange av utgiftene sine gjennom andre kommersielle avtaler.

Forrige sesonge brukte Shinawatra 50 millioner pund på spillere, og sparket deretter Sven Göran Eriksson, til tross fora at svensken fikk laget ut i Europa.

Best betalt
Nå har klubbens nye manager Mark Hughes fått beskjed om at det fortsatt er mye penger tilgjengelig til spillerkjøp.

Dersom City skulle få napp hos brasilianeren, blir han den best betalte spilleren i Premie League. I dag er det Rio Ferdinand i Manchester United og John Terry, Chelsea som er beste betalt – med sine 130.000 pund i uka.

Les flere Premier League-nyheter her!

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere