Claus Lundekvam gjør comeback

Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

Det går mot et sensasjonelt comeback for 38-åringen.

31.03.11 14:01

Det er avisen Marsteinen som skriver at det går mot et sensasjonelt comeback for 38-åringen, som i disse dager er i ferd med å trene seg opp.

- I utgangspunktet skal jeg ikke spille kamper. Jeg har jo denne ankelskaden jeg har slitt med, som gir meg mine begrensninger. Jeg vil ikke ta plassen fra noen yngre spillere, men jeg har lyst til å bidra på andre måter, sier Lundekvam til BA .

Inspirerer de andre
Han har vært med på sidelinjen i treningskamper, og har vært med på treninger med Austevoll, som rykket opp fra 3. divisjon forrige sesong.

- Jeg synes det er ganske unikt at en så liten plass har klart å få frem et så godt lag her i Hordaland, og vil gjerne være med å bidra. Det blir på trenersiden, sier 38-åringen, som har spilt både for Selbjørn og Austevoll i sine yngre dager.

Og skal vi tro Austevoll-trener Stig Storebø, som tok kontakt med den tidligere landslagskapteinen, har det sin effekt bare at Lundekvam viser seg på trening.

- Han har enormt mye å bidra med. Bare det at han er her er med på å skjerpe spillerne, sier han til avisen Marsteinen.

Blir med på kamp
Den tidligere England-proffen har aldri lagt skjul på at han ønsker å jobbe med fotball. Han er ansatt som fotballekspert i TV 2, skal være talentspeider for Southampton og skal hjelpe gamleklubben.

- Jeg synes det er meget interessant å være med Austevoll på kamp og trening. Jeg ser at jeg kan gi spillerne konkrete tips om hvordan de kan bli bedre. Jeg vil være med så mye det lar seg gjøre, forteller Lundekvam.

Les flere saker i Bergensavisen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.