RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cole ferdig for sesongen

(AP)
Sist oppdatert:
Manchester City har fått en dårlig nyhet åtte serierunder før slutt.

Spissen Andy Cole har spilt sin siste kamp for sesongen. Han har allerede gått glipp av sju kamper på grunn av et kneproblem, og han har nå vært nødt til å ha en ny operasjon. Dermed er sesongen over for hans del.

- Andy måtte opereres igjen, og de fant noe flytende greier i kneet hans, sier City-manager Stuart Pearce, ifølge BBC Sport.

City, som ble slått ut av FA-cupen mandag, mangler hele ti spillere før lørdagens kamp mot Chelsea. Stephen Jordan er også ute for resten av sesongen etter at han pådro seg en ankelskade i mandagens kamp mot West Ham.

Far før av er Joey Barton, Trevor Sinclair, Antoine Sibierski, Albert Riera og Claudio Reyna også ute. Nedum Onuoha kan man ikke regne med resten av sesongen, mens spissen Georgios Samaras må regne med en to uker lang pause på grunn av et ankelproblem. På toppen av det begynner Sun Jihai sin fire kamper lange karantene på lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere