Gå til sidens hovedinnhold

Coleman roser Swansea

- Jeg tror Michael Laudrups stil vil utfylle Swanseas stil.

Danmarks tidligere playmaker har blitt hentet til Liberty Stadium på en toårig kontrakt, og Wales manager Chris Coleman tror Laudrup vil fortsette Swanseas vakre spillestil.

I følge goal.com skal Coleman ha gitt Swansea Citys ansettelse av Laudrup sitt godkjenningsstempel, og mener dansken vil bli en suksess i Premier League.

-Et klokt valg
Laudrup har fått en toårs avtale for å erstatte Brendan Rodgers, som dro til Liverpool forrige måned. Dansken har blitt hentet inn for å hjelpe og for å fortsette spillestilen som først Roberto Martinez og deretter Rodgers utviklet i løpet av sin tid på Liberty Stadium.

- Fra en treners synspunkt er det et klokt valg av Swansea og Huw Jenkins. Han har gjort leksene sine når det kommer til Michael. Huw kommer ikke til å ta inn en manager som vil endre filosofien.

Coleman tror den tidligere Barcelona og Real Madrid-spilleren, kjent for sine playmakerevner, vil opprettholde fotballopplevelsen i klubben.

- Jeg håper han får den samme suksessen som Brendan. Jeg tror Michaels stil vil utfylle Swanseas stil.

- De kommer ikke til å ønske å endre spillestilen fordi det har tjent dem godt. Måten Swansea spiller på kan sammenlignes med spanske lag, fortsetter han.

En tøff liga
Wales-treneren var rask til å påpeke at Laudrups manglende erfaring i England kan være farlig i debutsesongen i Premier League, og viser til André Villas-Boas mislykket periode som Chelsea-manager.

- Det er den tøffeste ligaen i verden. Han kan nok mye om Premier League, men å jobbe i den ligaen er en annen ting.

- Jeg måtte lære det da jeg var i Fulham, men Michaels stamtavle er veldig bra, legger han til.

Swanseas kaptein Gerry Monk mener også at klubben har tatt en utmerket beslutning og kan ikke tro at et så stort navn skal lede dem neste sesong.

- Det er helt utrolig å tenke på at vi har tiltrukket oss et slikt kvalitetsnavn til Swansea City.

- Jeg tror vi kan lære mye av han. Det er en flott avtale, avslutter kapteinen.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger