RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Comeback av Hangeland

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Brede Hangeland er tilbake på banen når Molde - Viking fullfører den 17. runden i Tippeligaen i kveld. TV 2 Nettavisen følger kampen direkte klokken 19.00.

Molde - Viking
Molde Stadion, klokken 19.00
Vårt tips: 1-1

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte

Brede Hangeland har vært forfulgt av skader denne sesongen. Det gjør at Viking-kapteinen bare har vært på banen i fire kamper til nå.

Men mot Molde i kveld, så gjør landslagsstopperen comeback på banen. Han mener selv at han er klar, selv om smertene etter ribbensbruddet ikke helt er borte.

- Hadde han hatt smerter på grensen til det uforsvarlige så ville han selvsagt ikke spilt. Brede styrer det selv og han har tross alt deltatt på alle fotballtreningene denne uken, sier fysisk trener i Viking, Thor-Arne Aasen til TV 2 Nettavisen.

Det betyr mye for Viking å ha Hangeland tilbake, med tanke på at skadelisten er lang som et ondt år. Bjarte Lunde Aarsheim, Erik Fuglestad og Jone Samuelsen er alle skadet, mens Jørgen Tengesdal står over kampen på grunn av sykdom.

To nye for Molde
Molde sliter også. Magne Hoset er borte og Magnus Kihlberg, Øyvind Gjerde og Anders Særvoll er alle skadet.

På plussiden har hjemmelaget et par nykommere. Torgeir Ruud Ramsli og Mitja Brunc er begge spilleklare.

- Ruud Ramsli spiller fra start. Mitja trenger litt mer tid for å tilpasse seg, men han har vist mye positivt på trening og i b-kamp. Han er i troppen og det er ikke umulig at han får sjansen. Det kommer litt an på kamputviklingen, sier Molde-trener Reidar Vågnes.

Molde og Viking er kanskje Tippeligaens to største skuffelser denne sesongen. De var begge tippet i toppen, men står nå plantet med begge beina i nedrykksstriden.

- Vi vet vi møter et lag som er i en vanskelig situasjon, akkurat som oss, og som vil selge seg dyrt, sier Vågnes.

TV 2 Nettavisen tror oppgjøret blir jevnt, og holder en knapp på poengdeling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere