RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Courtois-erstatteren er klar

TIL SPANIA: Jan Oblak er klar for Atlético Madrid.
TIL SPANIA: Jan Oblak er klar for Atlético Madrid. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Atlético Madrid henter Benficas Jan Oblak.

Benfica-målvakten Jan Oblak skal gjøre et forsøk på å erstatte Thibaut Courtois hos den spanske ligavinneren Atlético Madrid.

Courtois har vært Madrid-klubbens førstevalg de tre siste sesongene, men har kun vært på lån fra Chelsea. Etter glimrende prestasjoner for den spanske hovedstadsklubben, hentet Jose Mourinho den belgiske keeperen tilbake til den kommende sesongen.

Atlético har allerede hentet Miguel Angel Moya fra Getafe tidligere i overgangsvinduet. Onsdag ble det også klart at den slovenske keeperen Jan Oblak skal spille for Diego Simeones menn.

21-åringen har vært i Benfica siden 2010, men vært utlånt til forskjellige portugisiske klubber, før han spilte seg til fast plass på laget forrige sesong.

Sloveneren skal koste Atlético 135 millioner kroner (16 millioner euro).

– Han er en keeper med mye kvalitet og har en stor fremtid som kan tilby oss mye, sier Atlético Madrids sportsdirektør Jose Luis Caminero. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere