Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Coutinho scoret sitt første Barcelona-mål

FØRSTE BARCELONA-SCORING: Philippe Coutinho.
FØRSTE BARCELONA-SCORING: Philippe Coutinho. Foto: Jose Jordan (AFP / NTB scanpix)
Nykommeren var med å sende Barcelona til cupfinalen.

VALENCIA - BARCELONA 0-2 (0-3 sammenlagt):

Brasilianske Philippe Coutinho flyttet på seg fra Liverpool til Barcelona i vinter og torsdag scoret stjernen sitt første mål for katalanerne.

Coutinho kom inn for en svak André Gomes etter pause og brukte kun noen minutter på å gjøre seg bemerket i cupkampen mot Valencia.

Tidligere lagkamerat Luis Suarez sto for forarbeidet da han kom seg inn i feltet og slo inn mot bakerste stolpe og der var Coutinho på plass.

- Du ser at det betyr noe ekstra for Coutinho og score dette første målet for Barcelona, påpekte Viaplay-kommentator Petter Veland.

Suarez-innlegget så ved første øyekast ut til å være litt for upresist, men Coutinho kastet seg fram og fikk styrt ballen tilbake i motsatt hjørne.

Se Coutinhos første scoring her:

HTML EMBED

Scoringen ga vertene ledelsen 2-0 sammenlagt, etter at katalanerne vant 1-0 hjemme i første semifinalekamp, og dermed var mye gjort.

Den tidligere Liverpool-spillerens mål kom etter en første omgang der ingen av de to lagene hadde klart å finne nettmaskene.

Lionel Messi styrte det meste for gjestene, men ble passet godt på av en annen kjenning fra Premier League, franske Francois Coquelin.

Ti minutter før slutt i andre omgang la Ivan Rakitic på til 2-0 for gjestene med et godt skudd fra rundt 15 meters hold. Igjen sto Suarez for assisten.

Flere mål ble det ikke på Mestalla.

Resultatet betyr at Barcelona er klare for finalen i Copa del Rey. Der møter de Sevilla, som slo ut Leganes i den andre semifinalen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!