*Nettavisen* Sport.

Crespo ville legge opp

Foto: (EPA/Scanpix)

Hernan Crespo innrømmer at han vurderte å legge opp som fotballspiller mens han spilte for Chelsea forrige sesong.

29.03.05 12:14

Crespo er denne sesongen utlånt til Serie A-klubben AC Milan, og har opplevd en skikkelig opptur i karrieren. Argentineren har vært delaktig i at AC Milan topper tabellen og er videre til kvartfinalen i Champions League.

Totalt har han scoret 15 mål denne sesongen - men i fjor kunne Crespos karriere vært over. Spissen var svært nære å legge opp som fotballspiller på grunn av store skadeproblemer mens han spilte for Chelsea i fjor.

- Da jeg hele tiden hoppet fra den ene skaden til den andre, vurderte jeg seriøst å legge opp, innrømmer Crespo overfor Reuters i forkant av onsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Colombia.

Han fortsetter:

- Jeg var ikke i stand til å spille to kamper på rad, og det gjorde meg svært deprimert. Jeg kunne ikke se et eneste lys i tunnelen - jeg følte meg ikke komfortabel med meg selv i det hele tatt.

Crespo sier videre at han ga seg selv frist frem til sommeren for å bli kvitt skadene.

- På et tidspunkt, var juni deadline for meg, røper han.

Storscorer
Nå er imidlertid Hernan Crespo kvitt skadeproblemene, og har storspilt for AC Milan. Han har scoret ti mål i Serie A, ett i den italienske cupen og fire i Champions League - blant annet scoret han begge målene i AC Milans sammenlagtseier 2-0 over Manchester United i 16-delsfinalen.

AC Milan håper på å hente Crespo permanent fra Chelsea i løpet av de kommende månedene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.