Crouch knuste lilleputtens drøm

Foto: Ap/Scanpix

Selv med en mann mer på banen, endte eventyret for lille Crawley Town.

CRAWLEY TOWN - STOKE 0-2: Crawley Town fikk nok en gyllen mulighet til å prøve seg mot et lag fra den øverste divisjonen da Stoke kom på besøk til lille Broadfield Stadium søndag.

League Two-laget kjempet hardt, men måtte til slutt se seg slått med 2-0 etter scoringer fra Jonathan Walters og Peter Crouch.

Det bli imidlertid langt fra noen drømmestart på kampen for Premier League-laget da Rory Delap ble utvist allerede etter et kvarters spill etter en hodeløs takling.

Mannen med de lange innkastene var kanskje først på ballen, men kom i full fart og med strakt bein mot Crawley-spilleren som måtte ha behandling etter taklingen.

Selv med en mann mindre på banen, viste Stoke at det er forskjell på lag fra nivå fire og de beste lagene på balløya.

Ledermålet var imidlertid en gavepakke fra dommer Mike Jones som pekte på krittmerket etter at Ryan Shawcross gikk enkelt over ende i en duell.

Jonathan Walters takket og bukket for gaven og banket ballen i mål bak Rene Gilmartin i Crawley-målet.

Noen minutter ut i den andre omgangen økte Peter Crouch til 2-0 da han steg til værs og headet ballen vakkert i hjørnet.

Hjemmelaget startet jakten på en redusering og ropte på straffespark ved to anledninger uten at Mike Jones var villig til å peke på straffemerket.

Dermed ebbet kampen ut med 2-0 og avansement for Tony Pulis og hans Stoke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.