RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crouch ordnet tre poeng

Sist oppdatert:
Southamptons Peter Crouch kunne rekke tunge til hjemmepublikummet etter at laget banket Middlesbrough på bortebane søndag.

MIDDLESBROGUH - SOUTHAMPTON 1-3: Peter Crouch sørget for to nettkjenninger, og ble den store helten da Southampton slo Middlesbrough 1-3 på bortebane. Etter søndagens imponerende seier er laget nå ut av den utsatte posisjonen blant de tre bunnlagene i Premier League.

Jevnspilt første omgang
Middlesbrough startet offensivt og godt, men Nigel Quashie hindret at hjemmelaget tok ledelsen allerede etter fire minutter.

Men etter det var det tid for Southamptondominans. Laget spilte presist og godt, og Andreas Jakobsson gav bortelaget ledelsen etter et snaut kvarter av første omgang.

Like før halvspilt tid sørget Boros Jimmy-Floyd Hasselbaink for utlikning. Niemi måtte gi retur på et langskudd, hvor returen gikk via keeper og til Hasselbaink som enkelt scoret fra 5 meters hold. Southampton hadde et lite overtak i første omgang, men Middlesbrough kom sterkt tilbake på slutten.

Crouch-show
I andre omgang var det tid for Peter Crouch-show. Bernard kom seg fri på venstrekanten og la inn til Peter Crouch som headet forbi Schwarzer og opp i venstre hjørne. Snaue syv minutter senere var Crouch på ferde igjen. Spissen sørget for å dundre inn sitt andre mål for dagen på volley. Velfortjent seier til gjestene.

Alt om Premier Leagues 30. runde kan du lese her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere