RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cup-eksperten Odd klar for kvartfinale

CUPHELT: Håvard Storbæk ble den store cuphelten for Odd i Skien.
CUPHELT: Håvard Storbæk ble den store cuphelten for Odd i Skien. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Odd slo ut Åsane i cupens fjerde runde.

ODD - ÅSANE 4-0:

Odd tok imot Åsane til cupkampe hjemme på Skagerak Arena, onsdag. Skiensklubben har slitt med å vinne kamper i Tippeligaen denne sesongen. Mot OBOS-liga-laget fra Bergen, derimot, dro vertene seieren i land.

To scoringer fra Håvard Storbæk, én fra Olivier Occean og én av Frode Johnsen gjorde at Odd tok seg videre i cupen.

Mestvinnende
Som mestvinnende lag i den norske cupen noensinne, med sine tolv cupmesterskap, var det ikke noen stor overraskelse at Odd tok seg til kvartfinale.

Forrige sesong gikk Odd helt til finalen, men maktet ikke å hamle opp med Molde. Denne sesongen håper Dag Eilev Fagermos menn å nok en gang kunne løfte pokalen på Ullevaal Stadion i november.

Storbæk-dobbel
Allerede etter tre minutter smalt det i Skien. Håvard Storbæk stusset et Espen Ruud-innlegg inn i det lengste hjørnet, og hjemmelaget var i føringen.

Det ble ikke flere scoringer i den første omgangen, men Storbæk var tidlig frempå, også i andre omgang. Den hardtarbeidende spilleren vant ballen høyt i banen, og satt fart mot Åsane-målet. Fra omtrent 20 meter curlet han så ballen elegant ned i hjørnet. 2-0.

Frode Johnsen hadde også lyst til å havne i målprotokollen. På en corner fra Thomas Grøgaard, var Johnsen høyest i lufta. Ballen headet han elegant i mål, og stillingen var 3-0.

Like før slutt fikk Olivier Occean æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0. Thomas Grøgaard noterte seg i tillegg for sin andre assist for kvelden.

Med 4-0-seier mot Åsane, viste Odd at det er kvalitetsforskjell på Tippeligaen og OBOS-ligaen. Odd er med det klare for kvartfinale i årets NM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere