RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press (Getty Images)

Cup-suksess for Swindon

Sist oppdatert:
Paolo Di Canios mannskap skal ha gode sjanser i Oxford. Her er onsdagens oddstips.

Langoddsen byr på japansk cup, islandsk 1. divisjon, Oddsen-Liga, norsk 3. divisjon og NFL, i tillegg til Major Soccer League og brasiliansk Serie A natt til torsdag. Det er også ett oppgjør fra Football League Trophy på menyen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
Dette er en av årets magre dager på langoddsen, og vi dropper dagens avslag og dagens langskudd fra en meny på bare 25 objekter, hvorav 21 er hentet fra ligaer og idretter undertegnede ikke følger. Vi ser nærmere på cupkampen mellom Oxford United og Swindon Town.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

51. Oxford United – Swindon Town
Football League Trophy, 1. Runde. Kampen går til straffespark dersom det står uavgjort etter 90 minutter pluss tillegg.

Oxford United hadde en del skader før sesongstart og det var usikkert hvor sterke lag de kunne stille. Etter fire runder ser vi at laget ligger på opprykk etter 3-0-1 innledningsvis. Et tegn på at stallen er bredere og bedre enn mange trodde. Plymouth og Southend er slått på dagens bane. Manager Chris Wilder var imidlertid ikke så fornøyd sist helg, da laget slapp inn tre litt for enkle mål og røk 1-3 i York.

Skadelisten ble redusert fra åtte til fem mann denne helgen. Craddock, Smalley og Forster-Caskey var tilbake. Duberry, Leven, Whing, Worley og L. Davis er stadig ute. Tre juniorspillere har vært å se på benken og i blant på banen under denne perioden med store fravær. Ingen nye fravær til dagens kamp.

Swindon spiller i League One denne sesongen, og de har startet brukbart med 2-1-1 på de fire første. Seirene har kommet på eget gress, mot Crawley og MK Dons, mens det ble tap hele 1-4 borte mot Preston på søndag. Etter kampen var manager Paolo Di Canio litt uheldig ute i media og kalte sin egen keeper Wes Foderingham «den mest arrogante, ignorante og verste profesjonelle fotballspilleren hadde noensinne hadde vært borti». 1. keeperen ble tatt av banen etter bare 20 minutter på stillingen 2-0, sint som et lemen, og erstattet av 18-åringen Leigh Bedwell. Manageren og Foderingham har klaret opp i uenighetene nå, men det blir spennende å se hvem som starter i mål i Oxford. Swindon gjorde det godt i League Trophy forrige sesong, da de endte som tapende finalist.

Ingen nye skader hos Swindon. Innlånte Adam Rooney ligger an til å spille fra start for første gang.

Oxford vant 2-0 og 2-1 da lagene møttes i League Two forrige sesong. Begge ganger var Oxford større underdogs på oddsen enn de er i dag.

Norsk Tipping lå lavt på borteseieren i går med 1,85, men har justert opp til 2,10. Det avgjør saken for oss, for Swindon har det beste spillermaterialet og de er ikke blant våre hovedmistenkte når det gjelder cup-nedprioritering. Tvert imot så har Swindon gode tradisjoner i denne turneringen, og finner trolig også motivasjon i å slå en av sine lokale rivaler. Jevnt, men 2,10 på det antatt beste laget duger. Singelspill, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

51. Oxford United – Swindon Town 2,70 3,05 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere