RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Cuphelten viste fram «trofeet»

Sist oppdatert:
- Vi skal ikke ha noe tull, sier Kjetil Rekdal om festen.

OSLO SENTRUM (Nettavisen): - Nå skal vi komme oss fortest mulig hjem. Vi må bare få denne banketten unna så fort som mulig, sier Kjetil Rekdal.

Allerede 20.45 søndag kveld flyr cupmesterne fra Aalesund hjem og en og en halv time senere skal spillerne feires på St. Olavs plass i sentrum av jugendbyen.

Banketten på Hotell Bristol så ut til å være av det rolige slaget. Da Nettavisen stakk innom satt spillere, ledere og gjester rundt middagsbordet og stemningen var behersket.

- Ikke ha noe tull
Tangotrøyene skal ha fått relativt frie tøyler av sjefen under søndagens feiring av triumfen i hjembyen, men de fleste er likevel enige om at det ikke er nødvendig å drikke seg stupfull.

- Vi skal ikke ha noe tull, det skal være anstendig atferd. Men så klart, det blir nok litt høyere terskel hjemme i Aalesund, enn det blir her, sier Aalesund-treneren.

Noen timer tidligere var imidlertid jubelen stor. To mål av Michael Barrantes var nok til at AaFK slo Brann 2-1 i cupfinalen og vant turneringen for andre gang på to år.

- Sist gang vi vant cupen var det på grunn av rå styrke. I dag vinner vi kampen fordi vi er det beste laget, sier Aalesund-treneren.

- Det var ironi
Etter cupfinalen i 2009, da Molde ble slått på straffespark, kom Rekdal med det klassiske utspillet «coaching i verdensklasse». Denne gangen var det spillerne som fikk skryt.

- Denne gangen skal spillerne få alt skrytet, sier Rekdal, før han legger til: - Det var ironi.

Rekdal fylte for øvrig 43 år søndag. Da suksesstreneren ankom banketten utenfor hotellet i Oslo sentrum, ble han møtt av en skare oransje fans som sang bursdagssangen.

- Mot slutten av kampen merket jeg allerede at jeg hadde blitt mye eldre, sier Rekdal.

4698

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere