Curbishley på Villa-intervju

Foto: IAN KINGTON (AFP)

Aston Villa har endelig tatt seg tid til å starte intervjurunden med tanke på ansettelse av ny manager.

Ting tar tid i Aston Villa. Etter at Martin O’Neill noe overraskende trakk seg som manager noen få dager før seriestarten, har det ikke skjedd mye på manager- og overgangssiden i klubben.

Villa-ledelsen oppgraderte Kevin MacDonald til midlertidig manager, noe som har ført til et pinlig 0-6-tap for Newcastle, exit i Europaligaen, ingen direkte spillerkjøp i sommer, men likevel en oppmuntrende fjerdeplass på tabellen etter de tre første kampene.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Går for Curbishley?
Ryktene har vært mange, men nå melder Birmingham Mail at Alan Curbishley (52) har vært i samtaler med klubben angående den ledige managerstillingen.

Den tidligere Charlton- og West Ham-manageren spilte for Villa på 1980-tallet og har bred erfaring som manager. Han ledet Charlton i over 300 kamper, og rykket i sin tid opp til Premier League med klubben. Han har dermed oppfylt kravet fra Villa om å være en manager med bred topperfaring.

Etter litt betenkningstid har MacDonald, som har fått støtte fra flere sentrale Villa-spillere, også søkt på jobben.

Etter ryktene skal Villa-ledelsen ha fem managere på ønskelista og kommer til å ha samtaler med samtlige før den endelige avgjørelsen blir tatt.

Tynn stall
Lokalavisen hevder videre at Villa-ledelsen håper å presentere sin nye manager tidlig neste uke – i god tid før Villas neste seriekamp mot Stoke.

Villa leverte for øvrig inn spillerlistene sine til Premier League onsdag kveld. Med kun Stephen Ireland som nyinnkjøpt, var det ikke trangt om plassene på lista. Den inneholdt kun 22 av 25 mulige spillere over 21 år – og klubben blir dermed blant de aller tynneste i årets toppliga. Flere av de største klubbene må degradere toppspillere for å få plass til de 25 spillerne klubbene har lov å bruke fram til over jul.

Birmingham-klubben er kjent for å drive godt ungdomsarbeid, og klubben har uttalt at dette er noe de vil vektlegge i videre satsing. (ANB)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.