*Nettavisen* Sport.

Da datteren ble kreftfri, fikk Chris en fiks idé

Manchester City-supporteren ville, på en noe særegen måte, takke dem som hjalp til.

Når man har vært supporter av Manchester City hele livet, er det ett lag man gjerne unngår som pesten, nemlig naborivalene Manchester United.

Den engelske City-supporteren Chris Worthington hadde samme innstilling, helt til hans fire år gamle datter ble rammet av hjernesvulst i 2010.

Da fikk han et nytt perspektiv på livet, og oppdaget at det finnes viktigere ting i verden enn fotball.

Etter tre års kamp mot kreft, ble endelig datteren helt frisk denne sommeren, og veldedighetsorganisasjonen «When you wish upon a star» skal ifølge Chris ha mye av æren for det.

Organisasjonen har som mål å gi barn med alvorlige sykdommer et lysglimt i hverdagen gjennom å oppfylle et ønske barnet måtte ha.

Chris ønsket å takke dem for hjelpen under den tøffe tiden, og det var da den spesielle ideen dukket opp.

Hvis han klarte å samle inn 1500 pund, i underkant av 15.000 norske kroner, skulle han tatovere Manchester United-logoen på armen, skriver ITV.

- Jeg ville samle inn penger og takke dem, og plutselig fikk jeg en idé. Jeg er ikke i form til å løpe et maraton, og jeg kunne ikke tenke meg noe mer smertefullt enn å tatovere United-logoen på min egen arm, sier Chris til Manchester Evening News.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile Manchester Evening News

Den livslange City-supporteren opprettet en donasjonsside på internett, og det tok ikke lang tid før pengene begynte å strømme inn. På donasjonssiden sto det følgende tekst:

- Datteren min Poppy er syv år, og for tre år siden fikk hun hjernesvulst. Veldedighetsorganisasjonen «When you wish upon a star» har gitt hele familien minner for livet, og som en takk ønsker jeg å gi noe tilbake. United-fansen som ønsker seg en god latter, må bare donere, skrev Chris Worthington.

Reaksjonene har vært mange, og de aller fleste er positive.

- Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn en United-tatovering, men pengene går til en god sak og jeg har nå donert. Bra gjort av deg, skriver en annen City-supporter på donasjonssiden.

Sent tirsdag kveld hadde han nådd målet om 15.000 kroner, og dermed bar det rett til tatovøren.

Etter en smertefull time, kunne Chris konstatere at han nå må gå resten av livet med logoen til hans største rivaler på armen.

Alt fordi han ville takke for hjelpen for dem som var med på å redde datteren hans.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.