*Nettavisen* Sport.

Da denne dukket opp på internett, måtte Celtic-kapteinen reagere

I MOTVIND: Celtic leder ligaen og er med i begge cupene, men Ronny Deila sliter med fansens tillit. Nå er det startet en underskriftskampanje for å få nordmannen sparket. Foto: Montasje NTB/Scanpix (Skjermdump)

Kaptein Scott Brown liker dårlig underskriftskampanjen hvor målet er å få sparket Ronny Deila som Celtic-manager.

23.12.15 09:18

Celtic leder ligaen og er med i begge de skotske cupene. Likevel er kritikken knallhard mot Deila.

En underskriftskampanje på internett, hvis hensikt er å fjerne nordmannen, har samlet nærmere 300 underskrifter så langt.

De fleste supporterne er imidlertid svært negative til kampanjen, skriver Daily Record.

Det gjelder også kaptein Scott Brown.

– Den (kampanjen) er knallhard. Vi leder ligaen ett poeng foran Aberdeen, som har en veldig god sesong. Vi er med i begge cupene, men ja, vi skuffet i Europa, men det er ingenting vi kan gjøre med det nå, sier han til den skotske avisen.

– Vi vet at vi ikke spiller vårt beste nå, men man må gjennom tøffe perioder og da er støtten fra supporterne helt avgjørende, fortsetter han.

LES: Deila under hardt press: «Han er Celtics Louis van Gaal»

Det er lørdagens hjemmetap mot Motherwell som virkelig fikk rødlysene til å blinke for Deila, som fremdeles skal ha bra støtte fra klubbledelsen. Det samme gjelder ifølge Brown blant spillerne.

– Vi kommer tilbake, og det er da man ser hva som bor i laget. Han (Deila) kommer til å få det beste ut av spillerne, fastslår Brown.

Celtic spiller borte mot Hearts 27. desember. Tre dager senere venter nok en bortekamp, denne gang mot Dundee. De grønne og hvite avslutter juleprogrammet med hjemmekamp mot Partick Thistle 2. januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag