Gå til sidens hovedinnhold

- Da kan vi glemme Champions League

Klar tale fra Tottenhams målvakt.

Tottenham er i aller høyeste grad med i kampen om en plass i neste års Champions League.

For øyeblikket ligger Andre Villas-Boas og co. to poeng bak Arsenal, som innehar fjerdeplassen, men Spurs har én kamp mindre spilt.

- Må vinne igjen
Etter uavgjort mot Wigan forrige helg, er keeper Hugo Lloris helt klar på at Tottenham må tilbake på vinnersporet for å henge med.

- Vi vil gjerne være med i Champions League neste år, men vi vet at hvis vi ikke slår Southampton til helgen, kan vi glemme det. Da er sjansene våre borte, sier Lloris til Sky Sports.

Franskmannen har etter hvert blitt en nøkkelspiller på White Hart Lane, selv om han måtte være tålmodig og vente på sin sjanse etter overgangen fra Lyon i fjor sommer.

- Det var et stort steg i karrieren min, og det var viktig å ha en god overgang både i livet generelt og på fotballbanen. Jeg har kost meg denne sesongen, men det er sant at det ikke var enkelt i starten, sier Lloris.

Hyller Bale
Mye heder og æret har blitt tilskrevet Gareth Bale denne uken da waliseren har blitt kåret til årets spiller både av spillerkollegene og av journalistene. Lloris håper kantspilleren kan holde det gående i noen uker til.

- Han har hatt en fantastisk sesong for Tottenham og hjulpet laget til å komme i denne situasjonen. Og vi trenger ham for å nå målet vårt og vinne de fire neste kampene.

Tottenham skal møte Southampton, Chelsea, Stoke og Sunderland i de fire siste kampene.

Byrival Arsenal har igjen Queens Park Rangers, Wigan og Newcastle.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden