*Nettavisen* Sport.

Dæhli-assist reddet Solskjær

MÅLGIVENDE: Mats Møller Dæhli sto bak pasningen som sørget for 1-1-scoringen. Foto: Phil Cole (Pa Photos)

Cardiff imponerte ikke mot bunnlaget Fulham.

30.08.14 19:48

FULHAM - CARDIFF 1-1:

Fulham og Felix Magath hadde før lørdag innledet sesongen på verst tenkelige måte, og sto med fire strake tap før møtet med Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

Men lørdag var det slutt på poengtørken for den eksentriske tyskeren.

Kampen endte nemlig 1-1, og det bør gjestene være mest fornøyd med.

- Nå har vi vunnet fire kamper, spilt to uavgjort og tapt én på sesongens syv første kamper. Fem av kampene har vært på bortebane. Det er en god start, sier Ole Gunnar Solskjær etter kampen. Han regner dermed inn cupkampene i det regnestykket.

Dårlig start
Cardiff hang ikke med de første 20 minuttene på Craven Cottage, og det var Fulham som tok ledelden. Tim Hoogland headet inn 1-0 etter 22 minutter på et innlegg fra venstre. Da hadde Fulham opprettholdt et bra trykk mot Cardiff-målet en god stund.

Spillet fungerte dårlig for Solskjær & co, og Cardiff skal være fornøyde med at det bare sto 1-0 da lagene gikk til pause.

- Solskjær må gjøre endringer, skrev WalesOnlines mangeårige Cardiff-journalist Terry Phillips i pausen, men han fikk ikke viljen sin.

Cardiff startet nemlig andre omgang med de samme 11 som hadde avsluttet den første, men det var ikke dumt. Ti minutter inn i omgangen utlignet nemlig Kenwyne Jones for Cardiff.

Dæhli-assist
Målgivende pasning? Mats Møller Dæhli. Solskjær sier følgende om unggutten:

- Han sto jo bak mye av det vi gjorde framover på banen. Mot slutten fikk han krampe. Mats har utviklet seg veldig de 12-13 siste månedene, også fysisk. Han vil ha ballen uansett hvor trangt det er. Det liker jeg, og derfor gjør det heller ikke noe at han gjør noen feil, sier Solskjær til NTB.

Nordmannen hadde vært usynlig før pause, men fant Jones med en fin pasning i forkant av scoringen.

- Herlig stikker av Dæhli, skrev Cardiffs offisielle twitterkonto etter scoringen.

Ingen av lagene klarte å skaffe den avgjørende scoringen i andre omgang, og kampen endte dermed 1-1.

P.S: Mats Møller Dæhli ble byttet ut i det 82. minutt for Magnus Wolff Eikrem.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiffs neste kamp i Championship spilles 13. september. Da er Alexander Tettey og Norwich motstander på Cardiff City Stadium. Fulham møter Reading på bortebane samme dag.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.