Dæhli klar for Solskjærs Cardiff

Foto: Pete Thomas / Cardiff City FC

Det bekrefter spilleren lørdag.

11.01.14 20:47

CARDIFF / OSLO (Nettavisen): Mats Møller Dæhli er klar for Premier League-klubben Cardiff. Det bekrefter han overfor Nettavisen lørdag.

Det var rett i etterkant av Cardiffs 2-0-tap for West Ham at nordmannen bekreftet overgangen til Nettavisens journalist.

Han blir dermed Ole Gunnar Solskjærs andre kjøp siden han kom til den walisiske klubben. Magnus Wolff Eikrem har også blitt hentet inn.

- Jeg er glad for å ha signert Mats. Vi fikk konkurranse om han, men jeg er glad for å si at han valgte Cardiff, sier nordmannen.

- Når bestemte du deg for at du ville ha med Mats til Cardiff? spør Nettavisen.

- Første dagen, svarer Solskjær kontant.

United på banen
Solskjær avslører at også Manchester United var interessert i nordmannen.

- Ja, de hadde opsjon på å kjøpe ham, og han snakket med dem. Derfor er jeg veldig glad for at han bestemte seg for å komme hit istedenfor, sier Solskjær etter kampslutt.

- Han er et utrolig talent og har ennå ikke fyllt 19. Han har masse entusiasme og en fantastisk ballkontroll, og er en framtidens fotballspiller som kan minne om Samir Nasri og David Silva, fortsetter Solskjær.

Selv er den unge midtbanespilleren glad for å være gjenforent med Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg dro til United som femtenåring med en drøm om å spille for klubben en dag. Det var flere grunner til at jeg dro derfra og en av dem var for å spille under Solskjær, sier Dæhli.

- Solskjær sa at han ville ha meg hit og nå er jeg veldig glad for å ha signert, fortsetter han.

Stort talent
Mats Møller Dæhli har tidligere spilt for Lyn, Stabæk, Manchester United og Molde. han ble hentet til Molde av nettopp Solskjær i fjor sommer.

18-åringen fikk for alvor sitt gjennombrudd under tiden i Molde og fikk også sin debut på landslaget i fjor høst, der han imponerte.

Dæhli bli sett på som et av de største talentene i norsk fotball noensinne.

Lørdag måtte han imidlertid se sin nye klubb gå på et surt tap hjemme mot bunnlaget West Ham. Carlton Cole og Mark Noble scoret målene i 2-0-kampen.

Cardiff ligger nå under nedrykksstreken i Premier League og får dermed en tøff vårsesong. Klubben står bokført med 18 poeng etter de første 21 kampene.

Magnus Wolf Eikrem, som signerte for Cardiff tidligere denne uken, fikk for øvrig sin debut mot West Ham lørdag ettermiddag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.