RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagbladet-topp ny landslagstrener

Foto: Norges Fotballforbund / SCANPIX.
Sist oppdatert:
Overraskende valg av Norges Fotballforbund.

Mens alle venter på hvem som blir fotballandslagets nye hovedtrener, kommer nyheten om at Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther (53) er ansatt som trener for det norske landslaget i futsal.

- Futsal er en kjempemorsom sport i stor fremgang. Jeg har tro på egne ideer om hvordan denne fotballen skal spilles, og jeg gleder meg til å få testet dem ut etter hvert som vi skal ut å høste internasjonal erfaring, sier Esten O. Sæther til fotball.no.

Den første landslagssamlingen skjer høsten 209, og målet er å delta i EM- og VM-kvalifiseringen som sannsynligvis starter opp i slutten av 2010.

Sæther har vært trener for KFUM Oslo sitt innendørslag i fotball siden midten av 70-tallet, den samme klubben som har vunnet flest KM-titler innendørs i Oslo Fotballkrets. Han har også vært trener for klubbens A-lag i utendørsfotball i flere perioder, og Sæther gjennomførte NFFs Trener 3-kurs på 80-tallet, og trener for tiden KFUM Oslos lag i Telekiosken Futsal Liga.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere