RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX

Dagens frekkeste mål

Det enkle er ofte det beste, tenkte kanskje Eirik André Lamøy før han overrumplet Arni Gautur Arason.

SANDEFJORD - ODD GRENLAND 1-1: Du har sett det før: Et lag får frispark på kanten, midtveis inne på motstanderens banehalvdel, og skrur ballen inn i banen, med retning mot den bortre stolpen til motstanderen. Normalt for å enten treffe hodet til en medspiller, som kan stusse den inn i nettmaskene, eller for at ballen skal gå rett i mål dersom ingen forstyrrer ballbanen.

Det så ut som om dette var planen til Sandefjord da venstreback Eirik André Lamøy (25) gikk ut på høyrekanten for å slå et frispark drøyt fem minutter ut i hjemmekampen mot Odd Grenland.

25-åringen hadde andre planer.

Lamøy skrudde riktignok ballen innover, men så åpenbart ikke noe poeng i å sikte seg inn på bortre stolpe. I stedet fløy ballen i mål ved nærmeste stolpe, bare en halvmeter fra krysset, til stor overraskelse for alle andre enn Lamøy.

Drøyt 20 minutter før slutt utlignet Simen Brenne for Odd Grenland, da han avsluttet et flott angrep i regi av Bentley med et volleyskudd.

Odd Grenland ligger på sjetteplass med sju poeng etter fire runder, mens Sandefjord står bokført med fire poeng og befinner seg på 13.-plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere