RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dahm signerte for Lyn

Foto: Jan Kåre Ness (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fra eliteserien til fjerdedivisjon.

Mads Dahm fikk ikke forlenget sin kontrakt med Lillestrøm etter forrige sesong. Nettavisen har tidligere omtalt saken da det kom fram at det var styret som hadde satt ned foten grunnet økonomiske årsaker.

Dermed sto midtstopperen fritt til å velge seg en ny klubb. Til tross for interesse fra flere klubber, Dahm skal blant annet ha takket nei til en eliteserieklubb, valgte han å fortsette karrieren i Lyn i fjerdedivisjon.

- Jeg har hele tiden sagt hvor jeg har hjertet mitt, og det er i Lyn. Det er her jeg har vokst opp, det er klubben til hele familien min, og hvis jeg kan bidra til at veien tilbake til eliteserien blir litt kortere, så skal det bli meg en sann ære, sier Dahm i en pressemelding.

Dahm forlot Lyn etter konkursen i sommer. Ferden gikk videre til Lillestrøm der han spilte sju kamper. Nå ser 22-åringen fram til å hjelpe moderklubben oppover i seriesystemet.

- Det som skjer i Lyn nå var det mest inspirerende og motiverende alternativet for meg. Nå skal vi rykke opp til tredjedivisjon. Noe annet ville vært en enorm skuffelse, uttaler Dahm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere