RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daily Mail: - Bråk mellom Conte og Costa


BRÅK? Daily Mail hevder at Antonio Conte og Diego Costa har kommet på kant.
BRÅK? Daily Mail hevder at Antonio Conte og Diego Costa har kommet på kant. Foto: Eddie Keogh (Reuters)
Sist oppdatert:
Hevder de to Chelsea-profilene har røket i tottene på hverandre.

Den engelske tabloiden Daily Mail skriver fredag ettermiddag at det skal være anstrengt mellom Chelseas Antonio Conte og Diego Costa.

Flere andre engeslke aviser skriver det samme, blant andre Teleraph.

Ifølge avisen skal de to ha kommet på kant på grunn av at Costa sliter med en skade i ryggen, en vurdering Conte skal være uenig i.

Daily Mail skriver videre at stjernen derfor ikke er med i Chelsea-troppen som møter de regjerende mesterne Leicester til kamp i helgen.

Costa hevder altså at han har problemer med ryggen, men legeteamet i Chelsea skal være av en annen oppfatning, og får støtte av manageren.

Spissen på sin side skal være kritisk til legeteamets vurderinger.

Chelsea-stjernen har tidligere slitt med skader i låret og mener at problemene i ryggen kan være koblet til de tidligere skadene.

Londonklubbens legeteam har på sin side jobbet tett med Costa denne sesongen, nettopp på grunn av de tidligere skadeproblemene, og mener at de har gjort alt for at lårproblemene ikke skal blusse opp igjen.

Daily Mail skriver videre i sin sak at Chelsea hadde planer om å tilby spanjolen ny kontrakt, men at det nå kan bli lagt på is.

Avisen hevder å vite at Costas representanter er i Kina, der de er på jakt etter en klubb som er villig til å betale store penger for sluggeren.

Ifølge The Guardian skal noe av krangelen mellom Conte og Costa også ha bunn i at spissen allerede skal ha fått et tilbud fra en klubb i Kina, et tilbud om en lønn på svimlende 30 millioner pund i året.

Det tilsvarer rundt 310 millioner norske kroner.

28-åringen har vært blant Chelseas beste spillere i Premier League denne sesongen og nettet 14 mål på 19 ligakamper. Chelsea topper tabellen, men kan fort få det tyngre uten den viktige målscoreren på topp.

Antonio Conte skal heller ikke være overbevist om at Michy Batshuayi, som ble hentet for store penger i fjor, kan fylle dette tomrommet.

Det har blitt hevdet fra flere hold at italieneren ser etter en ny spiss nå i januarvinduet, men enn så lenge har det ikke kommet inn noen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere